РЕГІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ І ПОСТАРІННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ ПРАЦЕЗДАТНОГО ВІКУ

Григоров Ю.Г., Семесько Т.М. , Синєок Л.Л. , Жеваго Л.М. (2008) РЕГІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ХАРЧУВАННЯ І ПОСТАРІННЯ НАСЕЛЕННЯ УКРАЇНИ ПРАЦЕЗДАТНОГО ВІКУ. Проблеми харчування (2). с. 14-19.

[img]
Перегляд
Text
str14-2.pdf

Download (155Kb) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: 4. Медицина праці > 4.7. Охорона здоров’я
Організація-джерело ресурсу: Наукові установи України > Науково-дослідні інститути
Назва організації: Інститут геронтології АМН України
Останні зміни: 12 Черв 2012 12:41
URI: http://opb.org.ua/id/eprint/287

Дії, що потребують авторизації

Перегляд елементу Перегляд елементу