ТОКСИКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГЕРБІЦІДУ Пік 75 WG, в.г. ТА ОЦІНКА ПРОФЕСІЙНОГО РИЗИКУ ПРИ ЙОГО ЗАСТОСУВАННІ НА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУРАХ

Карпенко В.В., Коршун М.М., Омельчук С.Т., Седокур Л.К., Бардов В.Г. (2007) ТОКСИКОЛОГО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ГЕРБІЦІДУ Пік 75 WG, в.г. ТА ОЦІНКА ПРОФЕСІЙНОГО РИЗИКУ ПРИ ЙОГО ЗАСТОСУВАННІ НА ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУРАХ. Український журнал з проблем медицини праці (3(11)). с. 63-72. ISSN 2223-6757

[img] Text
3(11) 2007 №9 opt.pdf

Download (990Kb)

Резюме

Встановлено, що просульфурон та препарат на його основі Пік 75 WG,, в.г. належать до 3 класу небезпечності (помірно небезпечні). Показано, що при дотриманні гігієнічних нормативів і регламентів та проведенні належного санітарного контролю використання препарату Пік 75 WG, в.г. не становить небезпеки для працюючих.

Тип елементу : Стаття
Додаткова інформація: УДК 613.6:632.954:633.1
Ключові слова: гербіциди, просульфурон, токсиколого-гігієнічна оцінка, умови праці, професійний ризик,гербициды, просульфурон, токсиколого-гигиеническая оценка, условия труда, профессиональный риск, herbicides, prosulfuron, toxicological and hygienic study, working conditions, occupational risk
Теми: 1. Промислова безпека та охорона праці > 1.6. Гігієна праці та виробнича санітарія
1. Промислова безпека та охорона праці > 1.9. Професійні ризики
4. Медицина праці > 4.9. Клінічні дослідження
Організація-джерело ресурсу: Наукові установи України > Національна академя медичних наук України
Назва організації: Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, м. Київ
Видавець: ТОВ «Видавничий дім «Авіцена»
Останні зміни: 19 Лип 2013 09:55
URI: http://opb.org.ua/id/eprint/2485

Дії, що потребують авторизації

Перегляд елементу Перегляд елементу