ПРИМІРНА ІНСТРУКЦІЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ для обжарювальника харчових продуктів

ПІ 1.8.11-132-2001 ПРИМІРНА ІНСТРУКЦІЯ З ОХОРОНИ ПРАЦІ для обжарювальника харчових продуктів. [Нормативний документ]

[img]
Перегляд
Text
pi1.8.11-132-2001u.pdf

Download (125Kb) | Перегляд
Тип елементу : Нормативний документ
Теми: 1. Промислова безпека та охорона праці > 1.1. Законодавча та нормативна база
Організація-джерело ресурсу: Компанії, корпорації, підприємства
Орган, який затвердив документ: Об'єднання підприємств хлібопекарської промисловості "УКРХЛІБПРОМ"
Дата прийняття: 24 Травень 2001
Останні зміни: 30 Лип 2012 10:57
URI: http://opb.org.ua/id/eprint/1095

Дії, що потребують авторизації

Перегляд елементу Перегляд елементу